Välkommen till Turkos.nu!

Vi hälsar dig varmt välkommen in i värmen hos oss på turkos.nu!

Om oss

Detta är en modern blogg som vill sprida glädje till alla som vill ha! Det finns för mycket negativitet och ångest i världen, detta vill vi råda bot på.

Våra hörnstenar

Vi har några områden som vi gillar extra mycket och ska försöka skriva utförligt om. Med det sagt kan vi komma att fördjupa oss i vitt skilda ämnen, högt som lågt! Det finns en inneboende glädje i variation och den vill vi inte försaka. För snävt satta riktlinjer och regler leder endast till olycka enligt oss.

Nåväl, våra hörnstenar eller favoritämnen är som följer:

Hälsa, skönhet och glädje!

  1. Hälsa: Detta är ett brett område och innefattar allt från träning till kost och användande av olika naturprodukter till exempel ekologiska oljor. Att träna och äta bra är grunden för ett friskt och lyckligt liv!
  2. Skönhet och mode: Att se bra ut vill vi alla. Så länge man inte tar för allvarligt på det är det endast positivt. Studier visar att (till viss del) är man lyckligare desto snyggare man känner sig. Det handlar om alltifrån att välja rätt kläder till att sminka sig. Från att raka sig till att bleka tänderna.
  3. Glädje: Målet med livet är att vara lycklig. Det har människan vetat om i tusentals år men ändå misslyckas så många totalt. Olika redskap i jakten på lycka och inre frid är yoga och avslappningsövningar men även de 2 punkterna ovan kan vara ett steg på vägen!

Så det vi kommer blogga om har troligtvis någon form av anknytning till punkterna ovan. Till exempel skulle det kunna vara ett inlägg om hur man tränar hemma på ett effektivt sätt. Hur man väljer rätt smink med tanke på miljö och hälsa. Vilka hud och håroljor som är bäst på marknaden. Hur man rakar sig på bästa sätt, rakapparat, hyvel eller rakkniv?? Frågorna kan vara många och vi vill besvara dem allihop.

Just nu är vi i startgroparna och det är oklart när nästa inlägg kommer och vad det kommer handla om. Så länge kan vi tipsa om lite relevanta länkar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *