Bästa sminket 2018 och 2019?

Nu är det november 2018 och det är dags att sätta igång med bloggandet!

Vi tänkte kicka igång bloggandet med en färgfylld artikel om bästa sminket just nu enligt oss och vad vi själv använder!

#1 Puder

Vem älskar inte lite puder på näsan?! Skämt åsido, puder kommer i massor av former och det är fantastiskt för att göra din hy vacker. Löspuder, kompaktpuder, ja. You name it! Våra favoriter är By Terry som gör de bästa pudren enligt oss. Kolla gärna in dem här!

Puder

#2 Ögonbrynspenna

Ögonpennor i allmänhet är väl underbart. De flesta tänker nog på kajal och eyeliner men vi vill slå ett slag för ögonbrynspennan som blir allt mer populär! Favoriten är SENSAI’s Eyebrow Pencil vilken fixar brynen på ett kik! För mer info om ögonbrynspennor samt bäst i test spana in denna artikel!

Ögonbrynspenna

#3 Läppstift

Läppstift har varit lite ”ute” och mindre populärt de senaste åren men nu känner vi att det är tillbaka och med full fart framåt! Återigen är det vackert och sexigt med fyllig röd färg på läpparna. Även svart är väldigt populärt och passar extra bra nu när vintern närmar sig.

Rött läppstift

#4 Vad tycker du?

Vad tycker du är det bästa sminket och det som är allra trendigast nu? Samt vad tror du kommer få större och större genomslag framöver, dvs. in i 2019? Hör gärna av dig till oss eller kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *